Ruokaboksin pitaleivät jauhelihalla ja marinoidulla kaalilla
Tässä reseptissä pitaleipien täytteeksi valmistuu mausteinen täyte broilerin jauhelihasta. Raikkautta tuovat marinoitu valkokaali ja tuoreet kirsikkatomaatit sekä kurkku. Pitaleivät viimeistellään jogurttikastikkeella.
- Marinoitu kaali:
- 1 pala valkokaalia
- 1 tlsokeria
- 0.5 tlsuolaa
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 limen kuori + mehu
- Jogurttikastike:
- 1 prkkreikkalaista jogurttia
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 1 tlpaprikajauhetta
- 0.5 limen mehu
- Jauheliha:
- 1 rklöljyä
- 1 pktbroilerin jauhelihaa
- 1 tlsuolaa
- 2 tlcurryjauhetta
- 1 tljuustokuminaa
- 0.5 tlchilijauhetta
- Lisäksi:
- 1 kurkku
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 2 pktpitaleipiä