Ylikypsää karitsan entrecotea, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta
Valmiiksi ylikypsäksi haudutettu karitsan entrecote helpottaa tämän reseptin valmistamista. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 1 psparmesanjuustoa
- Kasvikset:
- 1 psvarsiparsakaaleja
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 rklöljyä
- 1 tlsuolaa ja mustapippuria
- 1 tlkuivattua oreganoa
- Karitsa:
- 1 pktylikypsää karitsan entrecotea
- Kastike:
- 3-4 valkosipulinkynttä (paahdettuna)
- 1 dlkaritsan haudutuslientä
- 1 prkpunaviinikastiketta
- 1 rklpunaviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa ja sokeria
- 3 rklvoita