Pitaleivät halloumijuustolla, paahdetulla kesäkurpitsalla & salsaa
Halloumijuusto leivitetään tällä kertaa korppujauholla rapeaksi. Täytteeksi valmistetaan myös uunissa paahdettua kesäkurpitsaa ja raikasta salsaa.
- Kesäkurpitsat:
- 2 kesäkurpitsaa
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlkuivattua oreganoa
- Halloumijuusto:
- 2 pkthalloumijuustoa
- 3 rklöljyä
- 1 dlkorppujauhoja
- 1 tlpaprikajauhetta
- Salsa:
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
- ripaus suolaa
- 1 tlsokeria
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 pssalaattia
- 2 pktpitaleipiä
- 1 prkkreikkalaista jogurttia