Ruokaboksi

Rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa

Herkullisesta halloumijuustosta syntyy nopea, mutta taatusti maistuva pasta. Ruokaisa lehtikaali ja kirsikkatomaatit sopivat mainiosti halloumijuuston kaveriksi.

Clock Icon30 min

Pasta:
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pslehtikaalia
1 rskirsikkatomaatteja
2 pkthalloumijuustoa
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua yrttisekoitusta
1 tlkuivattua basilikaa
1 rklvalkoviinietikkaa
Lisäksi:
n. 400 g pastaa
1 rklöljyä

Lisää samanlaisia reseptejä

Rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa – Makuelämys arkeen

Tämä herkullinen ja nopea halloumipasta tuo vaihtelua arjen ruokapöytään. Rapeaksi paistettu halloumijuusto yhdistettynä ruokaisaan lehtikaaliin ja makeisiin kirsikkatomaatteihin tekee tästä pastasta vastustamattoman. Tämä ateria sopii täydellisesti kiireiseen arki-iltaan tai rentoon viikonloppuun, kun haluat nauttia maukkaasta ruoasta ilman pitkää valmistusaikaa.

Miksi valita rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa?

Tämä pastaresepti hurmaa makuyhdistelmällään, jossa suolainen halloumi kohtaa makeat kirsikkatomaatit ja lehtikaalin vihreän raikkauden. Halloumi on tunnettu sen kyvystä säilyttää muotonsa paistettaessa, mikä tekee siitä täydellisen lisän pastaruokiin. Lehtikaali tuo annokseen ravintorikkautta, sillä se on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä pastaruoka on laktoositon, ja se tarjoaa runsaasti proteiinia ja hyviä rasvoja, mikä tekee siitä ravitsevan ja täyttävän aterian.

Vinkit ja muunnokset onnistumiseen

Ennen halloumin kuutioimista, huuhtele se kylmällä vedellä, jotta ylimääräinen suola huuhtoutuu pois. Voit myös varioida reseptiä lisäämällä esimerkiksi paahdettuja pinjansiemeniä tai korvaamalla lehtikaalin pinaatilla, jos haluat pehmeämmän maun. Jos kaipaat lisää tulisuutta, ripaus chiliä tekee ihmeitä.

Tarjoiluvinkit – näin nautit halloumipastasta parhaiten

Tämä pasta on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen, jolloin halloumijuusto on vielä rapeaa ja kasvikset raikkaita. Tarjoile pasta kauniilla lautasella ja viimeistele annos tuoreilla yrteillä, kuten basilikalla tai persiljalla, tuomaan lisää väriä ja makua. Raikas vihersalaatti tai valkosipulileipä sopii mainiosti tämän pastan kylkeen, ja kylmä kivennäisvesi raikastaa aterian.

Helppo ja ravitseva pasta perheesi iloksi

Rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa on täydellinen valinta, kun haluat valmistaa maukasta ja ravitsevaa ruokaa helposti. Tämä resepti sopii niin arkiseen ruoanlaittoon kuin erityisempäänkin illalliseen. Kokeile tätä laktoositonta ja proteiinipitoista pastaa jo tänään, ja ihastu sen rikkaisiin makuihin.

Rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.