Ruokaboksin kermainen kanakastike & kotimaista kauraa
Ruokaboksin kermainen kanakastike valmistetaan broilerista hauduttamalla. Lisäksi keitetään ravintorikkaita kotimaisia kauranjyviä, jotka ovat oiva vaihtoehto riisille.
- Kaura:
- 300 g kauranjyviä
- Kastike:
- 7 dlvettä
- 1 pktbroilerin paistileikkeitä
- 1 kanafondi
- 1 tlsuolaa
- 2 tlcurryjauhetta
- ripaus chilijauhetta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3-4 porkkanaa
- 2 rklvoita
- 1 rklöljyä
- 2.5 rklvehnäjauhoja
- 5 dlkanojen keitinlientä
- 1 prkruokakermaa + tilkka vettä
- ripaus mustapippuria
- 0.5 sitruunan kuori
- 1 sitruunan mehu