Ruokaboksin reseptit viikolla 39

Kanasalaatti rapeilla nacholastuilla (L,G)

Kanasalaatti valmistetaan raikkaista kasviksista ja salaatin kruunaa salsakastike ja rouskuvat maissilastut.

Ruokaboksin härkäruukku & perunoita (G)

Perinteisessä härkäruukussa naudan paistisuikaleet ja herkkusienet hautuvat kermaisessa kastikkeessa. Lisäksi keitetään perunoita.

Tonkatsu eli japanilainen leivitetty porsaan ulkofileepihvi & riisiä (M, sis.kananmunaa)

Japani saapuu Ruokaboksiin! Porsaan ulkofileepihvi leivitetään ja paistetaan rapeaksi. Lisäkkeeksi valmistetaan kaalisalaattia aasialaisin twistein ja jasmiiniriisiä.

Paahdettuja kasviksia, fetajuustoa & mausteista tomaattikastiketta (L,G)

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaiksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja mausteinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne voi paahtaa kuorineen.