Reseptit viikolla 03

Herkullinen tuore-pinaattikeitto, keitettyjä kananmunia & ruisnappeja

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia.

Maukas peruna-vuohenjuustofrittata uunissa ja raikasta salaattia

Ruokaisa munakas kypsyy uunissa meheväksi.

Maukkaat broileripitat & kesäkurpitsa-omenaslaw

4 reseptin boksissa - Pitaleivät täytetään broilerilla ja raikkautta niihin tuo kesäkurpitsa-omenaslaw.

Tomaattinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on ruokaisa ja maistuva arkiruoka.

Maukas tomaatti-kaprispasta

Kaprikset tuovat mukavaa piristystä tomaattipastaan.

Tofu-fritterit, basilikakastike & kurkumariisi

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta.

Jauheliha-nachopelti

Herkkujen herkku!

Uunissa haudutettua broileria riisipedillä & jogurttikastiketta

Tämä klassikkoruoka kypsyy itsekseen uunissa.

Täyteläinen nakkistroganoff

Arkiklassikko tekee paluun! Juju piilee lisäkkeeksi keitettävissä jauhoisissa perunoissa – ne sopivat mitä parhaiten lautaselle muussattavaksi.