Reseptit viikolla 25

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruoka klassikko pitää pintansa ja maistuu varmasti kaikille.

Mureat porsaan fileepihvit kermakastikkeella & keitettyjä perunoita ja parsakaaleja

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea kermakastike kruunaa annoksen.

Maukkaat possupyörykät, riisiä & marinoitua lehtikaalia

4 aterian boksissa - Porsaan jauhelihasta syntyy pyöryköitä Kaakkois-Aasian makumaailman mukaan, marinoitu lehtikaali tuo annokseen raikkautta.

Broileri-kesäkurpitsafrittata

Kesäkurpitsa mehevöittää italialaisen uunimunakkaan, frittatan.

Paahdettu kukkakaali-kikhernesalaatti & fetajogurttia

Ihana kukkakaali paahdetaan meheväksi uunissa. Kikherneet tuovat salaattiin ruokaisuutta ja koko komeus kruunataan fetajogurtilla. Tämä ruoka suorastaan kuuluu kesään!

Kermainen tomaatti-sienipasta

Tässä pastassa kermaisuuden tuo kaurakerma, joten pasta on vegaaninen. Niin herkullista!

Vegaaniset härkis-enchiladat

Härkiksestä ja tortilloista syntyy ruokaisat vegaaniset enchiladat, jotka kuorrutetaan veggie raasteella.

Broileri-gnocchivuoka ja vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Tämä on yksi ruokaboksin suosituimmista ruoista.

Paistettua lohta, perunoita & vihreää salaattia

Tässä varmasti monelle tuttu kesäruoka!

Vapun pikalasagne kaurajauhiksella

Huh, miten hyvää kasvisruokaa.

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle