Reseptit viikolla 26

Perinteinen siskonmakkarakeitto & ruisleipää (fondi. sis maitoa)

Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.

Kermainen pasta fetajuustolla ja pinaatilla

Makujen täytteinen, nopeasti valmistuva pasta, johon ruokaisuutta tuo fetajuusto.

Ruokaboksin palvikinkku-pizza

4 aterian boksissa - Nyt on aika herkutella pizzalla. Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

“Kanaton kastike” tofulla & riisiä

Helsinkiläisestä Mama mem´s valmistamasta tofusta syntyy herkullinen kastikeruoka, joka tarjotaan aromaattisen jasminriisin kanssa.

Nizzan salaatti nyhtökauralla

Salaatti saa nimensä kaupungin mukaan. Tässä versiossa tonnikala korvataan nyhtökauralla. Ruokaisuutta tuovat perunat ja kananmunat. Tämä raikas salaatti sopii oivasti keskikesän juhlaviikon alkuun!

Broileribolognese

Klassikkopasta valmistuu tällä kertaa broilerinjauhelihasta.

Paistettua broileria, paahdettuja kasviksia & valkosipulijogurttia

Varhaisperunat ja kasvikset paahtuvat broilerin kanssa uunissa maukkaiksi.

Nizzan salaatti järki särjellä

Marinoidusta järvikalasta, luomu kananmunista ja uuden sadon perunoista syntyy erinomainen salaatti.

Sitruuna-parsakaalipasta

Parsakaalista ja sitruunasta syntyy nopea ja maukas pastaruoka.

Sinappi-smetanalohi ja hyrskypotut

Mehevä smetanalohi saa makua sinapista.