Reseptit viikolla 34

Kermainen lohikeitto & ruisleipää (L, sisältää äyriäisiä)

Kermainen lohikeitto maistuu aina. Kalakeitto tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.

Itämaiset Dan-dan nuudelit paistetulla härkiksellä & marinoituja kasviksia (V, sis. maapähkinää)

Itämaiset Dan-dan nuudelit valmistetaan härkiksestä ja marinoiduista kasviksista. Kokonaisuuden viimeistelee yksi aasialaisen keittiön kulmakivistä - riisiviinietikka.

Yhden pellin paahdettua kanaa, kasviksia & kermaviilikastiketta (L,G)

Kana ja kasvikset valmistuvat kätevästi yhdellä uunipellillä. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.

Italialainen tomaattinen lihapullapasta (L)

Oi, oi, nyt on maukasta. Lihapullat muhivat meheviksi tomaattikastikkeessa, joka on maustettu valkosipulilla ja kuivatuilla basilikalla. Lisäksi ravitsevaa täysjyväspagettia.

Raikas salaatti marinoidulla munakoisolla & rapeaa halloumijuustoa (G)

Raikas salaatti syntyy paistetusta maukkaasta munakoisosta ja rapeasta halloumista.

Herkulliset halloumi-kasvispihvit jogurttikastikkeella sekä sitruunalla maustettua bulguria

Halloumista ja kasviksista syntyy kasvispihvit, jotka maistuvat koko perheelle.

Siskonmakkara-lehtikaalipasta

Vain 4 aterian boksissa - Siskonmakkaroista syntyy myös maistuva pasta lehtikaalin kera.

Kermainen porsaanlihapata juureksilla & keitettyä ohraa

Porsaanlihasta hautuu täyteläinen pataruoka ja kotimainen ohra on oiva lisäkevaihtoehto riisille.

Paistettua lohta, kesäperunoita ja tomaatti-sipulisalaattia

Tuoreista sadon raaka-aineista syntyy erinomaista ruokaa. Herkullinen tomaatti-sipulisalaatti tuo annokseen lisää makua ja raikkautta!

Paahdettu paprikakeitto & naan leipää

4 aterian boksissa - Paahdetuista paprikoista syntyy täyteläinen ja herkullinen keitto.

Broilerimureke ja uunijuurekset

Murekkeet ovat arkiruokien klassikkoja. Tällä kertaa mureke syntyy broilerista. Uuden sadon kasvikset paahdetaan tässä ruoassa kuorineen.