Reseptit viikolla 44

Mausteinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä ja lehtikaalista syntyy mausteinen muhennos, joka nautitaan riisin kanssa.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella, keitetyt perunat ja raikasta salaattia

Jauhelihapihvit ovat kotiruokien klassikko, lisänä mitäpä muuta kuin perunoita ja kermakastiketta. Annoksen kruunaa raikas salaatti.

Herkullinen uunifetalohi & porkkana-perunamuusia

Kirjolohi paahtuu uunissa fetajuustolla kuorrutettuna meheväksi. Lisäkkeeksi tehdään porkkana-perunamuusia. Herkullista arkiruokaa!

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla tonnikalatäytteisillä pitaleivillä.

Tomaattinen pata härkäpapusuikaleista & keitetyt perunat

Härkäpapusuikaleista syntyy pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.

Uunissa haudutettu mozzarellabroileri & riisi

Helppo mozzarellabroileri hautuu uunissa meheväksi.

Mausteinen chorizopasta

4 aterian boksissa - Chorizosta syntyy erittäin maukas kastike pastalle.

Paahdettuja broilerin koipia, bulguria & minttujogurttia

Nämä uunissa paahdetut broilerinkoivet maustetaan muun muassa garam masalalla.

Peruna-linssicurry, nuudelit ja omena-kurkkusalaatti

Varhaisperunoista ja linsseistä syntyy maukas curry, joka kruunataan raikkaalla omena-kurkkusalaatilla.

Helppo Halloumi-tomaattipasta

Halloumi sopii pastaan loistavasti.