Reseptit viikolla 44

Tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä, lehtikaalista ja tomaatista syntyy mausteinen muhennos, joka tarjoillaan riisin kanssa.

Mausteinen härkispata & keitettyjä perunoita (V,G)

Härkäpapusuikaleesta syntyy herkullinen ja mausteinen pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat (G,L)

Nam, tästä ei arkiruoka enää parane. Jauhelihapihvien kanssa tarjoillaan lempeän pippurista kastiketta, keitettyjä perunoita ja salaattia.

Mausteinen chorizopasta kirsikkatomaateilla & rucolalla (L)

Tämän mausteisen makkarapastan päätähtenä loistaa maukas chorizomakkara. Makkaran mausteisuutta tasapainottaa makeahko tomaatti.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Herkullinen uunifetalohi & porkkana-perunamuusia

Kirjolohi paahtuu uunissa fetajuustolla kuorrutettuna meheväksi. Lisäkkeeksi tehdään porkkana-perunamuusia. Herkullista arkiruokaa!

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla tonnikalatäytteisillä pitaleivillä.

Uunissa haudutettu mozzarellabroileri & riisi

Helppo mozzarellabroileri hautuu uunissa meheväksi.

Paahdettuja broilerin koipia, bulguria & minttujogurttia

Nämä uunissa paahdetut broilerinkoivet maustetaan muun muassa garam masalalla.

Peruna-linssicurry, nuudelit ja omena-kurkkusalaatti

Varhaisperunoista ja linsseistä syntyy maukas curry, joka kruunataan raikkaalla omena-kurkkusalaatilla.

Helppo Halloumi-tomaattipasta

Halloumi sopii pastaan loistavasti.