Reseptit viikolla 49

“Kalaton keitto” kylmäsavutofulla & uuden sadon kasviksilla (V)

Kesän tuoreet kasvikset tuovat tähän keittoon ihanan twistin ja savutofu maustaa keiton makoisaksi.

Ruokaboksin tomaattinen pannulasagne & kurkkutikkuja (L)

Härkiksestä syntyy herkullinen lasagne kätevästi yhdellä pannulla. Perinteinen aikaa vievä valkokastike korvataan näppärästi tuorejuustolla tässä reseptissä.

Herkullinen kirsikkatomaatti-halloumipasta (L)

Herkullisesta halloumijuustosta syntyy nopea, mutta taatusti maistuva pasta arjen keskellä.

Mureat porsaan fileepihvit kermakastikkeella & keitettyjä perunoita ja parsakaaleja

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, jonka nopea kermakastike kruunaa.

Mausteinen kana-kookoskeitto

Kana-kookoskeitto on täyteläinen ruoka, joka tuo lämpöä talvipäiviin.

Nopea kasvistagine halloumijuustolla & bulguria

Tagine on Pohjois-Afrikkalainen pataruoka, joka alkuperäisesti tehdään lihasta ja haudutetaan saviruukussa kypsäksi. Tässä muokattu versio perinteisestä.

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruoka klassikko pitää pintansa ja maistuu varmasti kaikille.

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset kasvispaistoksella

Nyt on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex-hengessä.

Uunissa haudutettua kirjolohta & couscousia

aikas uunilohi valmistuu yhdessä vuossa helposti.

Wieninleikkeet, paahdetut perunat & coleslaw

Vain 4 aterian boksissa - Klassikkoleikkeet tarjotaan sesongissa olevan kaalin ja paahdettujen perunoiden kanssa.

Paahdettu paprika-oliivipasta

Tässä pastassa mukaillaan Espanjalaisen Romesco-kastikkeen makua.