Reseptit viikolla 49

Kalaton keitto kylmäsavutofulla & ruisleipää (V)

Kylmäsavustetusta tofusta ja aromaattisesti fenkolista valmistuu perinteinen keitto, joka tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.

Rapeat Wieninleikkeet, paahdettuja lohkoperunoita & coleslawta (L,G)

Perinteiset Wieninleikkeet tarjotaan paahdettujen lohkoperunoiden ja marinoidun kaalisalaatin kanssa. Annokset viimeistellään sitruunalla.

Yhden pannun nopea jauhelihalasagne (L)

4 aterian boksissa - Tässä perinteisestä lasagnesta hieman oikaistu pikaresepti. Pannulla tehtyä lasagnea ei tarvitse haudutella pitkään, mutta se on silti super herkullista.

Uunissa paahdettu maukas paprika-oliivipasta (V)

Uunissa paahdetut paprikat tuovat tähän pastaan ihanaa makeutta ja oliivit suolaisuutta. Tällä combolla et voi epäonnistua!

Herkullinen kirsikkatomaatti-halloumipasta (L)

Herkullisesta halloumijuustosta syntyy nopea, mutta taatusti maistuva pasta arjen keskellä.

Mureat porsaan fileepihvit kermakastikkeella & keitettyjä perunoita ja parsakaaleja

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, jonka nopea kermakastike kruunaa.

Mausteinen kana-kookoskeitto

Kana-kookoskeitto on täyteläinen ruoka, joka tuo lämpöä talvipäiviin.

Nopea kasvistagine halloumijuustolla & bulguria

Tagine on Pohjois-Afrikkalainen pataruoka, joka alkuperäisesti tehdään lihasta ja haudutetaan saviruukussa kypsäksi. Tässä muokattu versio perinteisestä.

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruoka klassikko pitää pintansa ja maistuu varmasti kaikille.

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset kasvispaistoksella

Nyt on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex-hengessä.

Uunissa haudutettua kirjolohta & couscousia

aikas uunilohi valmistuu yhdessä vuossa helposti.