Reseptit viikolla 02

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä reseptissä perinteiset letut saavat seuraksi keitettyjä perunoita, marinoituja kurkkuja ja raejuustoa.

Herkullinen kikherne-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti arkeen.

Helppo ja nopea tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy uskomattoman nopea, herkullinen ja ruokaisa pasta.

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Raikas kermaviilikastike sopii kalan kanssa mainiosti ja vihersalaatti kruunaa annoksen.

Kaurapala-pasta ”Limonello” Pipsan tapaan

Super herkullinen vegeversio klassikkopasta “pollo limonellosta”. Käytä tuoretta inkivääriä rohkeasti reilun kokoinen pala.

Mausteinen kikherne-kasviscurry & kvinoaa

Ruokaisa ja mausteinen kikherne-kasviscurry tarjotaan kvinoan kanssa.

Vegaaninen nakkikastike, keitetyt perunat ja raikasta salaattia

Tässä reseptissä valmistetaan kotiruoka klassikon vegaaninen versio, lisäkkeeksi keitetään perunoita ja annoksen kruunaa raikas salaatti.

Fetalla maustetut jauhelihapihvit & paahdetut rosmariini-kasvikset

Perunat ja porkkanat paahtuvat uunissa samalla kun paistat fetalla maustetut jauhelihapihvit pannulla.

Juustohampparit & bataattilohkot

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja bataattiranskalaiset, tässä viikon herkkuruoka.

Kermainen broileri-fenkolipasta

Fenkoli on aromaattinen viljelykasvi ja sopii loistavasti yhteen niin broilerin kuin kalaruokien kanssa.

Uunissa haudutettua kanaa & maissi-riisiä

Uunissa haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.