Reseptit viikolla 05

Ruokaisa lämminsavulohikulho jogurttikastikkeella (L)

Tässä reseptissä kulho täytetään savulohella, marinoidulla kaalilla ja couscousilla. Annokset viimeistellään jogurttikastikkeella ja siemenillä.

Kermainen lohikeitto & ruisleipää (L, sisältää äyriäisiä)

Kermainen lohikeitto maistuu aina. Kalakeitto tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.

Välimeren tomaattinen fetapasta & spagettia (L)

Tämä nopea pasta vie makumatkalle Välimeren rannoille. Mausteista tomaattikastiketta tasapainottaa täyteläinen fetajuusto.

Bataattikeitto, raejuustoa & tuoretta ruisleipää (L)

Makea bataatti soveltuu moneen ruokaan, kasvissosekeitossa se pääsee oikeuksiinsa täyteläisen kookosmaidon kanssa. Keiton kanssa syödään raejuustoa ja Ruokaboksin ruisleipää.

Yhden pellin paahdettua kanaa, kasviksia & kermaviilikastiketta (L,G)

Kana ja kasvikset valmistuvat kätevästi yhdellä uunipellillä. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.

Perinteinen broileristroganoff & keitettyjä kasviksia (L)

Klassinen stroganoff saa uuden twistin broilerista. Lisäksi keitetään perunoita ja parsakaalia. Stroganoff viimeistellään tottakai maustekurkuilla ja smetanalla.

Italialainen tomaattinen lihapullapasta (L)

Oi, oi, nyt on maukasta. Lihapullat muhivat meheviksi tomaattikastikkeessa, joka on maustettu valkosipulilla ja kuivatuilla basilikalla. Lisäksi ravitsevaa täysjyväspagettia.

Mausteinen tofu-kasviskeitto

Mausteinen tofukeitto on maukas kasvisruoka sekasyöjillekin. Tofu ja kookosmaito sopivat yhdessä loistavasti tähän keittoon.

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua texmex-härkistä

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen paistettua texmex-härkistä.

Kermainen porsaanlihapata juureksilla & keitettyä ohraa

Porsaanlihasta hautuu täyteläinen pataruoka ja kotimainen ohra on oiva lisäkevaihtoehto riisille.

Uunissa gratinoitu tomaattinen jauhelihapasta

Maistuva tomaattinen jauhelihapasta valmistetaan tällä kertaa uunissa, joten se gratinoituu ihanan rapeaksi.