Reseptit viikolla 08

Mausteinen härkispata & keitettyjä perunoita (V,G)

Härkäpapusuikaleesta syntyy herkullinen ja mausteinen pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.

Uunissa gratinoitu Palermon kanapasta & porkkanatikkuja (L)

Palermon kanapasta muhii uunissa meheväksi ja se maistuu varmasti kaikille. Kanapasta tarjoillaan porkkanatikkujen kanssa.

Mausteinen makkara one pot Ruokaboksin tapaan (G,L)

Makkarapelti sopii loistavasti kesään. Hieman pilkkomista, mutta sitten uuni hoitaa loput.

Paahdettu veriappelsiini-lohi, couscousia & raikasta salaattia

Sesongin veriappelsiinit päällystävät uunilohen, seuraksi keitetään couscousia ja tehdään jogurttikastiketta. Annos kruunataan vihreällä salaatilla.

Maukas tomaattinen jauhelihakeitto

Tomaattinen versio perinteisestä jauhelihakeitosta. Maukas liemi on tässä keitossa parasta!

Uunissa gratinoidut jauheliha-enchiladat & salaattia

Nämä herkulliset jauhelihatäytteiset enchiladat ovat mainio ruoka! Maistuvien enchiladojen kera tarjoillaan salaattia.

Tofu-parsakaalipaistos & jasmiiniriisiä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Lohitortillat marinoidulla kaalilla

Arkenakin pitää muistaa herkutella, tässä nopeat ja raikkaat lohitortillat.

Kermainen kanapasta parsakaalilla

Helppo, nopea ja erittäin maukas kanapasta.

Kermainen nyhtökaura “käristys” & keitettyjä perunoita

Tässä täyteläinen pataruoka, joka maistuu varmasti jokaiselle.

Couscoussalaatti paahdetuista juureksista & sitruunajogurttia

Ryyneistä ja juureksista syntyy tässä ohjeessa ruokaisa salaatti.