Reseptit viikolla 11

Pipsan uunilohi inkivääri-kookosliemessä & jasmiiniriisiä (G,M)

Kirjolohi hautuu uunissa herkulliseksi inkiväärillä maustetussa kookosliemessä. Lisäksi keitetään riisiä.

Raikas salaatti marinoidulla munakoisolla & rapeaa halloumijuustoa (G)

Raikas salaatti syntyy paistetusta maukkaasta munakoisosta ja rapeasta halloumista.

Maukas nakki-juurespata & perunoita

Pataruoat vaativat usein pitkän haudutusajan, mutta tämä nakeista valmistettu pataruoka ei sitä vaadi ja on silti maukas.

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä reseptissä perinteiset letut saavat seuraksi keitettyjä perunoita, marinoituja kurkkuja ja raejuustoa.

Perinteinen bolognesekastike & täysjyväspagettia

Perinteinen bolognesekastike nautitaan täysjyväspagetin kanssa.

Helppo ja maukas linssibolognese & pastaa

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Tomaattinen kanapasta parmesanilla

4 aterian boksissa - Fenkoli sopii mainiosti kanapastaan.

Porsaan fileepihvit sinappi-kermakastikkeella & keitetyt perunat

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea sinappi-kermakastike kruunaa annoksen.

Mausteinen kikherne-perunacurry

Kikherneistä ja perunoista syntyy ruokaisa curry. Riisi on korvattu kotimaisilla kuitupitoisilla ateriajyvillä.

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!