Reseptit viikolla 17

Pirteä sitruunainen lehtikaali-fetapasta paahdetuilla rapeilla siemenillä (V)

Lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen, vegaaninen fetajuusto kruunaa tämän liiton.

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä reseptissä perinteiset letut saavat seuraksi keitettyjä perunoita, marinoituja kurkkuja ja raejuustoa.

Helppo ja nopea tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy uskomattoman nopea, herkullinen ja ruokaisa pasta.

Kermainen kanapasta

Helppo, nopea ja erittäin maukas kanapasta, joka viimeistellään parmesanjuustolla.

Mausteinen halloumi-kasviscurry, keitettyä riisiä ja raikasta salaattia

Halloumista ja kasviksista syntyy maukas curry, joka nautitaan riisin kanssa ja kruunataan raikkaalla salaatilla.

Kermainen tomaattikeitto ja rapeat jälkiuunilastut

Tämä lämmittävä keittoruoka soveltuu loistavasti talvipäivään ja ruokakerma tuo keittoon täyteläisyyttä.

Juustohampparit & bataattilohkot

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja bataattiranskalaiset, tässä viikon herkkuruoka.

Porsaan ulkofileepihvit & juustoinen kukkakaaligratiini

4 aterian boksissa - Perinteinen kukkakaaligratiini tarjoillaan porsaan ulkofileepihvien ja sitruunaisen yrttiöljyn kera.

Pannulla paistettua kirjolohta, murskatut perunat & jogurttikastiketta

Kirjolohi on raaka-aine vailla vertaa. Tässä se saa kaverikseen raikkaan jogurttikastikkeen.

Mausteinen kasviscurry paputempellä & riisiä

Tempeh on Indoneesiasta kotoisin olevaa fermentoinnin avulla soijapavuista valmistettua kasviproteiinia. Länsimaissa tempehiä tehdään myös herneestä ja pavuista.

Uunissa haudutettua kanaa & maissi-riisiä

Uunissa haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.