Reseptit viikolla 19

Rapeat falafelit paahdetuilla sesongin kasviksilla & yrttijogurttia (G,L)

Falafelpyörykät tarjoillaan uunissa paahdettujen kasvisten ja maukkaan jogurttikastikkeen kanssa.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Helppo ja maukas yhden pellin uunibroileri & kasvikset sekä salaattia (G,L)

Tässä ruuassa uuni hoitaa suurimman työn ja ruoka valmistuu kuin itsessään alkuvalmistelujen jälkeen. Helppoa ja maukasta!

Fenkolilla maustettu kermainen kirjolohikeitto

Perinteinen kermainen lohikeitto saa oivan twistin tuoreesta fenkolista.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella, keitetyt perunat ja raikasta salaattia

Jauhelihapihvit ovat kotiruokien klassikko, lisänä mitäpä muuta kuin perunoita ja kermakastiketta. Annoksen kruunaa raikas salaatti.

Herkullinen kikherne-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti arkeen.

Mausteinen bataattikeitto ja paistettuja parsakaaleja

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkiväärillä ja curryllä maustettu keitto tarjoillaan paistettujen parsakaalien kanssa.

Siskonmakkara-lehtikaalipasta

Vain 4 aterian boksissa - Siskonmakkaroista syntyy myös maistuva pasta lehtikaalin kera.

Kermainen sienipasta

Kaurakerman ansiosta tämä pasta on vegaaninen.

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla tonnikalatäytteisillä pitaleivillä.

Uunissa gratinoitu tomaattinen juustobroileri & riisiä

Helppo juustolla kuorrutettu broileri hautuu uunissa meheväksi.