Reseptit viikolla 19

Täyteläinen bataattikeitto & paistettuja parsakaaleja (L,G)

Bataattikeitto maustetaan inkiväärillä ja kookosmaito tuo keittoon ihanaa täyteläisyyttä. Lisäksi paistetaan rapeita parsakaaleja.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat (G,L)

Nam, tästä ei arkiruoka enää parane. Jauhelihapihvien kanssa tarjoillaan lempeän pippurista kastiketta, keitettyjä perunoita ja salaattia.

Yhden pellin paahdettua kanaa, kasviksia & kermaviilikastiketta (L,G)

Kana ja kasvikset valmistuvat kätevästi yhdellä uunipellillä. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.

Fenkolilla maustettu kermainen kirjolohikeitto (G, L)

Tällä kertaa perinteinen lohikeitto saa uuden ulottuvuuden aromaattisesta fenkolista.

Rapeat falafelit paahdetuilla sesongin kasviksilla & yrttijogurttia (G,L)

Falafelpyörykät tarjoillaan uunissa paahdettujen kasvisten ja maukkaan jogurttikastikkeen kanssa.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Herkullinen kikherne-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti arkeen.

Siskonmakkara-lehtikaalipasta

Vain 4 aterian boksissa - Siskonmakkaroista syntyy myös maistuva pasta lehtikaalin kera.

Kermainen sienipasta

Kaurakerman ansiosta tämä pasta on vegaaninen.

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla tonnikalatäytteisillä pitaleivillä.

Uunissa gratinoitu tomaattinen juustobroileri & riisiä

Helppo juustolla kuorrutettu broileri hautuu uunissa meheväksi.