Reseptit viikolla 22

Pitaleivät BBQ-marinoidulla tofulla & rapeaa coleslawta (V)

BBQ-marinoidusta tofusta tehdään oiva täyte pitaleiville, kaalista syntyy rapea salaatti täytteeksi. Raikkautta pitaleipiin tuo sitruunainen kaurakevi-kastike.

Uunifetapasta paahdetuilla kirsikkatomaateilla & broccoliinilla (L)

Tässä ruokaboksin versio somehitiksi nousseesta uunifetapastasta.

Värikäs kanawokki & täysjyvänuudeleilla (M)

Nopeat ja maistuvat ruoat ovat arjen pelastajia. Tämä värikäs kanawokki on varmasti maukas, mutta silti nopea valmistaa.

Vege Pad Thai

Pad Thai on thaimaalainen versio meille tutusta pyttipannusta.

Rapeat kalapuikot Ruokaboksin tapaan, kermaviilikastiketta & murskattuja perunoita

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat helpot valmistaa ja maistuvat varmasti kaikille.

Mehevät jauhelihapullat tomaattikastikkeessa ja keitettyä couscousia

Nämä lihapullat tehdään valmiista lihapullamassasta, joten aikaa valmistamiseen menee vähemmän aikaa. Pulleroiset hautuvat meheviksi yrttisessä tomaattikastikkeessa.

Helpot possupyörykät sinappi-kermakastikkeessa, keitettyjä perunoita & porkkanoita

4 aterian boksissa - Valmiista porsaan jauhelihataikinasta tehdyt pyörykät ovat nopeita valmistaa ja sinappi-kermakastike tekee niistä ihanan meheviä.

Paistettua lohta, kesäperunoita ja tomaatti-sipulisalaattia

Tuoreista sadon raaka-aineista syntyy erinomaista ruokaa. Herkullinen tomaatti-sipulisalaatti tuo annokseen lisää makua ja raikkautta!

Broileri-perunapannu ja kurkku-retiisisalaatti

Tee arjesta pikkuisen parempaa nauttimalla ranskalaishenkisestä broileripannusta, jossa kaikki aineet kypsyvät samassa astiassa. Helppoa ja niin herkullista!

Rucola-artisokkapasta

Rucolasta ja marinoidusta artisokasta syntyy herkullinen pasta, sitruuna ja jogurtti tuovat pastaan lisää makua ja täyteläisyyttä.

Herkullinen porkkanasosekeitto raejuustolla & näkkäreillä

Porkkanoista valmistuu sosekeitto, joka maistuu koko perheelle.