Reseptit viikolla 35

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä reseptissä perinteiset letut saavat seuraksi keitettyjä perunoita, marinoituja kurkkuja ja raejuustoa.

Uuniperunoita savulohitäytteellä ja vihersalaattia

4 aterian boksissa - Uuniperunat täytetään herkullisella savulohitäytteellä ja lisukkeena tarjoillaan vihersalaattia. Perunoiden kypsyminen vie aikaa, mutta lisukkeet valmistuvat kätevästi juuri sillä välin.

Herkulliset juustohampparit ja paahdettuja lohkoperunoita

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja paahdetut perunat kruunaavat loppuviikon.

Helppo ja nopea tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy uskomattoman nopea, herkullinen ja ruokaisa pasta.

Herkullinen linssi-moussaka uunissa

Nyt päästään nauttimaan Välimeren alueen klassikkoruoasta. Linsseistä ruokaisuutensa saava moussaka on maistuva ja täyttävä vegaaninen ruoka.

Maukas borssikeitto palvatulla kinkulla

Borssikeitto on mahtavan makuinen keittoruoka, jonka pääraaka-aineena on punajuuri. Smetana tuo keittoon täyteläisyyttä ja täydentää punajuurien makua happamuudellaan.

Mausteinen nyhtökaura-bolognaise & pastaa

Tämä herkullinen kasvisversio bolognaisesta on ruokaisa ja maistuva ruoka arkeen. Ruoka valmistuu nopeasti ja helposti.

Fetalla maustettu uunibroileri & paahdettuja kasviksia

Broileri ja kasvikset paahtuvat uunissa samalla pellillä maukkaiksi. Uuden sadon kasvikset ovat ihania ja täynnä makuja.

Seitankebabilla täytetyt pitaleivät & raikas minttukastike

Nyt on aika herkutella pitaleivillä! Alpron™ Greek Style soijavalmisteesta valmistuu ihanan raikas minttukastike.

Kaurapala-parsakaalipaistos “adobo” & jasminriisiä

Filippiiniläisestä adobosta vaikutteita saaneesta ruoasta ei puutu makua!

Kermainen kana-kasvispata & riisiä

Pannulla meheväksi haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.