Reseptit viikolla 31

Salaatti revityllä tofulla & päärynällä (V)

Marinoitu fenkoli on ihana lisä tähän ruokaisaan salaattiin. Annokset viimeistellään sinappikastikkeella ja siemenillä.

Tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä, lehtikaalista ja tomaatista syntyy mausteinen muhennos, joka tarjoillaan riisin kanssa.

Itämaista kookosbroileria & nuudeleita (M, sis.kananmunaa)

Broileri ja kasvikset haudutetaan kypsäksi täyteläisessä kookosmaidossa. Lisäksi tarjoillaan nuudeleita.

Ruokaboksin lihapullasubit & raikasta salsaa (M)

4 aterian boksissa - Ai ai, jokainen rakastaa täytettyjä patonkeja - tässä meidän versio klassisista lihapullasubeista. Itse tehty pico de gallo eli salsa vie nämä subit uudelle tasolle. Lisäksi paahdettuja lohkoperunoita.

Uunifetapasta paahdetuilla tomaateilla & broccolilla (L)

Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaali paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.

Raikas lohisalaatti, lime-jogurttikastiketta & ruokaisia jyviä (L)

Tämä raikas lohisalaatti kruunataan raikkaalla lime-jogurttikastikkeella. Herkullista ja nopeaa!

Uunibataatit mausteisella delikaurapaistoksella & chili-kurkkuja (G,L)

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista delikauraa ja raikkaita chilillä maustettuja kurkkuja.

Espanjalainen chorizo-lehtikaalipasta (L)

4 aterian boksissa - Tämän mausteisen pastan tähtinä loistavat chorizo ja sesongissa oleva lehtikaali.

Yrteillä maustettu ranskalainen lohipata & couscousia (M)

Kala taipuu moneen ruokaan, tässä maukas yrttinen pata kirjolohesta. Lisäkkeeksi keitetään couscousia.

Pirteä sitruunainen hallajuustopasta (L)

Sesongin kesäkurpitsa, rapea kotimainen hallajuusto ja kirpeä sitruuna ovat mainio yhdistelmä tähän nopeaan pastaan.

Paistettua broileria marinoiduilla uuden sadon kasviksilla & kaurajyvillä (M)

Tästä reseptistä syntyy ruokaisa salaatti kesäpäiviin. Kaikkia aineksia ei ole pakko sekoittaa keskenään vaan ne voi myös tarjoilla erikseen.