Reseptit viikolla 31

Raikas lohisalaatti, lime-jogurttikastiketta & ruokaisia jyviä (L)

Tämä raikas lohisalaatti kruunataan raikkaalla lime-jogurttikastikkeella. Herkullista ja nopeaa!

Itämaista kookosbroileria & täysjyvänuudeleita (M)

Lempeästi mausteinen broileri viimeistellään täyteläisellä kookosmaidolla ja tarjoillaan tällä kertaa nuudeleiden kanssa.

Uunibataatit mausteisella delikaurapaistoksella & chili-kurkkuja (G,L)

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista delikauraa ja raikkaita chilillä maustettuja kurkkuja.

Espanjalainen chorizo-lehtikaalipasta (L)

4 aterian boksissa - Tämän mausteisen pastan tähtinä loistavat chorizo ja sesongissa oleva lehtikaali.

Uunifetapasta paahdetuilla kirsikkatomaateilla & broccoliinilla (L)

Tässä ruokaboksin versio somehitiksi nousseesta uunifetapastasta.

Hedelmäinen fenkolisalaatti revityllä tofulla & siemenillä (V,G)

Nam, tässä hedelmäinen ja ruokaisa salaatti kesäpäivään.

Mausteinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä ja lehtikaalista syntyy mausteinen muhennos, joka nautitaan riisin kanssa.

Yrteillä maustettu ranskalainen lohipata & couscousia (M)

Kala taipuu moneen ruokaan, tässä maukas yrttinen pata kirjolohesta. Lisäkkeeksi keitetään couscousia.

Pirteä sitruunainen hallajuustopasta (L)

Sesongin kesäkurpitsa, rapea kotimainen hallajuusto ja kirpeä sitruuna ovat mainio yhdistelmä tähän nopeaan pastaan.

Paistettua broileria marinoiduilla uuden sadon kasviksilla & kaurajyvillä (M)

Tästä reseptistä syntyy ruokaisa salaatti kesäpäiviin. Kaikkia aineksia ei ole pakko sekoittaa keskenään vaan ne voi myös tarjoilla erikseen.

Ruokaboksin lihapullasubit ja paahdettuja lohkoperunoita (M)

4 aterian boksissa - Ai ai, jokainen rakastaa täytettyjä voileipiä, tässä meidän versio lihapullasubeista.