Broileripyörykät kermaisessa yrttikastikkeessa & parmesan-perunamurskaa (L,G)
Maustettu ruokakerma on tämän reseptin päätähti. Broileripyörykät hautuvat yrttisessä kastikkeessa ja niiden kanssa tarjoillaan parmesanilla viimeisteltyä perunamurskaa.
Maustettu ruokakerma on tämän reseptin päätähti. Broileripyörykät hautuvat yrttisessä kastikkeessa ja niiden kanssa tarjoillaan parmesanilla viimeisteltyä perunamurskaa.
Nachopelti valmistuu näppärästi arjen kiireissä ja tuo hieman juhlan tuntua tavalliseen päivään. Tällä kertaa pelti valmistuu pehmeästä broilerin jauhelihasta. Kokonaisuuden viimeistelee pico de gallo eli itse tehty salsa.
Ruokaisat salaatit tuovat kivaa vaihtelua arkiruokiin. Tämän salaatin päätähtinä ovat täyteläinen fetajuusto ja tonnikala. Paahdetut perunat tuovat ruokaisuutta salaattiin.
Itse tehty maustekastike kruunaa ruoan kuin ruoan. Tässä reseptissä sillä maustetaan jauhelihawokki ja lopputulos on mainio. Lisäksi nuudeleita.
Salsiccia-makkara on alunperin kotoisin Italiasta. Se on maustettu yrteillä ja valkosipulilla. Tässä reseptissä käytetään kotimaista versiota tästä mainiosta makkarasta. Pastaan makua tuovat raikkaat kirsikkatomaatit ja pinaatit.
Kukkakaali paahdetaan herkulliseksi uunissa. Kikherneet tuovat salaattiin ruokaisuutta. Marinoidut kasvikset tuovat raikkautta salaattiin.
Munakoisot maustetaan valkosipulilla ja kuivatulla oreganolla sekä paahdetaan uunissa maukkaiksi. Lisäksi keitetään mausteista tomaattikastiketta ja kotimaista proteiinipastaa.
Kesäkeiton vegaaninen versio täydentyy savutofulla. Ihanat kasvikset pääsevät oikeuksiinsa tässä maukkaassa klassikkoruoassa!
Kotimaiset ravintolatason fallerot ovat mahtavan makuisia kasvispyöryköitä. Nämä maistuvat fallerot ovat pompanneet testikeittiön ykköstuotteeksi tässä kategoriassa. Falleroiden lisäksi valmistetaan tomaattikastiketta ja ravintorikasta couscousia. Nam - ja eikun ääntä kohti!
Pitaleipäpizzat ovat arjen pelastajia parhaimmillaan - herkullista, helppoa ja nopeaa! Lisäksi rucolaa.
Kanasalaatti valmistetaan raikkaista kasviksista ja salaatin kruunaa salsakastike ja rouskuvat maissilastut.
Pastat ovat arkiruokien kuninkaita: nopeita, helppoja ja maukkaita. Tällä kertaa pasta valmistuu kylmäsavulohesta ja kesäkurpitsasta.
Tässä reseptissä kylmäsavulohi saa kaverikseen kirsikkatomaatit ja ruokaisan lehtikaalin. Yhdessä niistä muodostuu herkullinen ja nopea pasta.
Frittata eli uunimunakas on helppo ja herkullinen arkiruoka. Tässä reseptissä munakkaan päälle lisätään paistettua mausteista jauhelihaa. Tuhtia jauhelihafrittataa tasapainottaa marinoidut kirsikkatomaatit.
Broileri hautuu ihanaksi mausteisessa kookoskastikkeessa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja marinoidaan punasipulia.
Porsaan ulkofileepihvit paistetaan pannulla ja maustetaan rohkeasti. Lisäksi paahdetaan perunoita ja paprikoita. Annokset viimeistellään jogurttikastikkeella.
Kermaiseen katkarapupastaan tuo potkua tuore chili ja hapokkuutta sitruuna. Raikkaat kirsikkatomaatit ja ruokaisa pinaatti sopivat tähän ruokaan ihanasti.
Gulassi on unkarilainen perinneruoka. Tässä reseptissä gulassi valmistetaan naudan jauhelihasta. Lisäksi keitetään perunoita ja valmistetaan salaattia.
Jauhelihaburgereihin makua tuovat tällä kertaa karamellisoitu sipuli, rapea pekoni ja maukas BBQ-kastike. Tästä ei burgerit enää parane. Lisäksi paahdetaan mausteisia lanttiperunoita.
Tällä kertaa perinteinen bolognese syntyy mausteisesta Muu-murusta. Ruoka kruunataan paraveganolla.
Ravintorikas lehtikaali ja makeat porkkanat paahtuvat uunissa maukkaiksi yhdessä tofun kanssa. Lisäksi keitetään couscousia.
Kasvispihvit vaativat hieman työtä, mutta se kannattaa - nämä pihvit ovat yksi suosituimmista kasvisresepteistä Lisäksi riisiä ja jogurttikastiketta.
Halloumijuustosta valmistuu loistavat burgerit ja itse tehty salsa kruunaa ne. Avokado ja paprikamajoneesi viimeistelevät kokonaisuuden.
Tämä resepti valmistuu hetkessä valmiiksi pilkottujen wokkikasvisten ansiosta. Maustamista helpottaa valmis maustekastike. Tästä ei ruoanlaitto enää helpotu?
Kuivamausteet maustavat kanan maukkaaksi. Perunat paahdetaan kätevästi samalla uunipellillä kanan kanssa. Lisäkkeeksi valmistetaan raikasta kaalisalaattia ja annokset viimeistellään jogurttikastikkeella.
Mac`n and cheese on perinteinen amerikkalainen kotiruoka. Se valmistetaan pekonista, cheddarkastikkeesta ja pastasta. Lisäksi tarjoillaan salaattia.
Maukas halloumijuusto on tämän pastan päätähti. Se paistetaan pannulla rapeaksi ja sopii mainiosti yhteen sitruksisen mausteöljyn kanssa. Pasta vie sinut makumatkalle Välimeren rannoille.
Hampurilaiset kruunaavat arkiviikon. Hampurilaisten seuraksi valmistetaan maukkaita uunissa paahdettuja perunoita. Tämä klassikko toimii aina!
Sous vide kana paahdetaan uunissa ja maustetaan sweet chilikastikkeella. Lisäksi keitetään riisiä.
Quesadillat täytetään tällä kertaa mausteisella jauhelihatäytteellä ja juustolla, nam. Quesadillat tarjoillaan pico de gallon ja creme fraichen kanssa.
Perunoista valmistetaan maukas nachopelti. Nachopelti kuorrutetaan jauhelihalla, juustoraasteella ja itse tehdyllä salsalla eli pico de gallolla. Annokset viimeistellään creme fraichella.
Helppo itse tehty teriyakikastike antaa mahtavan säväyksen lohelle. Lisäksi tarjoillaan pinaattia ja nuudeleita.
Tämä kesäinen pastasalaatti valmistetaan avokadosta ja salaattijuustokuutioista. Salaatin kruunaa hunajainen sinappikastike ja siemenet.
Paahdetuista perunoista ja kasviksista valmistuu ruokaisa salaatti. Salaatin kruunaa sitruunainen yrttivinegrette.
Jalofoodsin Aasia-tofusta valmistetaan herkullinen paistos yhdessä kasvisten kanssa. Annokset kootaan kulhoon.
Harissatahna on maustetahna, joka tuo mukavaa potkua uunissa paahdettuihin kasviksiin. Kasvisten lisäkkeeksi keitetään couscousia. Mausteisuutta tasapainottaa kevätsipulikastike.
Pesto tuo pastaan mahtavan säväyksen. Parsakaali on oiva proteiinin lähde ja se tuo pastaan ruokaisuutta. Annokset viimeistellään vegaanisella parmesanilla eli paraveganolla.
Kevään sesongin tähti on tuore parsa. Se valmistetaan tässä reseptissä uunissa paahdetun kirjolohen seuraksi. Lisäksi perunoista tehdään kirpeän sitruunaista murskaa.
Perinteiset Wieninleikkeet tarjotaan paahdettujen lohkoperunoiden ja marinoidun kaalisalaatin kanssa. Annokset viimeistellään sitruunalla.
Broileri ja kasvikset haudutetaan kypsäksi täyteläisessä kookosmaidossa. Lisäksi tarjoillaan nuudeleita.
Riisisistä, jauhelihasta ja paprikasta valmistuu herkullinen ruoka. Lisäksi porkkana- ja kurkkutikkuja.
Siskonmakkara sopii muihinkin ruokiin kuin perinteiseen keittoon. Tässä hyvä esimerkki siitä. Raastetut porkkanat ovat oiva tapa lisätä kasvisten määrää huomaamattomasti.
Stifado on kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio klassikosta. Lisäksi murskattuja perunoita.
Naudan paistisuikaleista valmistuu herkullinen wokki. Lisäksi keitetään riisinuudeleita.
Tässä klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.
Uunissa paahdetut perunat maustetaan caesarkastikkeella ja parmesanjuustolla. Raikkautta ruokaan tuo marinoitu punasipuli, salaatti ja tomaatit. Koko komeus kruunataan rapeilla pekonilastuilla.
Hienostunut parsa on yksi kevään odotetuimpia kasviksia. Parsa sopii erinomaisesti pastaan ja tällä kertaa sen makua täydentää tuhti fetajuusto.
Tämän reseptin päätähtenä toimii maukas paputahna, joka on myös mainio proteiininlähde. Lisäksi limellä maustettua riisiä ja salsaa. Testikeittiössä tämä resepti sai arvosteluksi 6/5.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo