Reseptit viikolla 14

Perinteinen siskonmakkarakeitto & ruisleipää (fondi. sis maitoa)

Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.

Pirteän sitruunainen lehtikaalipasta vegaanisella ”fetajuustolla” (V)

Ruokaisa lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen. Siemenet tuovat pastaan rapeutta ja vegaaninen “fetajuusto” kruunaa annokset.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Ruokaboksin palvikinkku-pizza

4 aterian boksissa - Nyt on aika herkutella pizzalla. Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Kermainen nyhtökaurapata, keitetyt perunat & salaatti

Tämä täyteläinen pataruoka valmistetaan nyhtökaurasta ja se maistuu varmasti kaikille.

Sinappi-smetanalohi ja murskatut perunat

Mehevä smetanalohi saa makua sinapista.

Broileribolognese

Klassikkopasta valmistuu tällä kertaa broilerinjauhelihasta.

Maukas Broileri-chorizokeitto

Nyt on maut kohdallaan!

Chili sin carne härkiksellä & riisiä

Härkis on oiva vaihtoehto jauhelihalle.

Raikas lohisalaatti & sitruunajogurttikastike

Kevyt, mutta ruokaisa salaatti on nopea arkiruoka!

Täyteläinen tofupata & riisi

Mausteinen tofukastike tuo mieleen kaakkois-aasian maut.