Reseptit viikolla 41

Mureat porsaan fileepihvit, juustoinen kukkakaaligratiini & sitruunainen gremolata

Gremolata on klassinen italialainen yrttikastike, joka sopii mainiosti paistetun possun seuraksi. Lisäkkeeksi tehdään herkullista juustoista kukkakaaligratiinia.

Kermainen Pasta Alfredo kanalla (L)

Pasta Alfredo on italialaisen kokin mukaan nimetty klassinen arkiruoka. Ruokakerma tuo pastaan täyteläisyyttä.

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Maukas punajuurikeitto & lämpimät leivät

Maukas punajuurikeitto sopii loistavasti syksyn viileisiin päiviin. Keiton kanssa herkutellaan lämpimillä voileivillä.

Mausteinen Vege Pad Thai

Pad thai on Thaimaalainen versio pyttipannusta.

Helppo broileri-nuudelikeitto

Pikainen valmistuva keitto maustuu inkiväärillä ja korianterilla.

Herkullinen nyhtökaura-tomaattipasta

Nyhtökaurasta syntyy maukas ja nopea pasta.

Sweet chili paahdettua kirjolohta & satokauden kasviksia

Sweet chili karamellisoituu uunissa lohen pintaan ja tuo uuden mukavan vivahteen makuun.

Shakshuka härkiksellä

Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa perinteinen ruoka maistuu loistavasti loppuviikosta!

Perinteinen lihamureke ja uunijuurekset

Lihamureke ja paahdetut juurekset valmistuvat samalla uunipellillä. Kermaviilistä syntyy maukas kastike lisäkkeeksi.