Reseptit viikolla 43

Herkullinen one pot pekonipasta & parmesanjuustoa

Tässä reseptissä pekonipasta valmistuu näppärästi yhdessä kattilassa. Pekoni ja tomaatit ovat yhdessä lyömätön kaksikko. Luomu parmesanjuusto viimeistelee kokonaisuuden.

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Mehevä tuorejuustolla kuorrutettu kirjolohi saa seurakseen herkullista porkkana-perunamuusia.

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Värikäs katkarapukeitto

4 aterian boksissa - Katkaravuista, perunoista ja kookosmaidosta syntyy mausteinen keitto syysiltaan.

Uunijuures-kvinoasalaatti & feta-jogurttikastiketta

Paahdetut juurekset maistuvat maukkailta ja feta-jogurttikastike kruunaa annoksen.

Marokkolainen jauheliha-couscous

Jauheliha ja couscous sopivat hyvin yhteen, tällä kertaa mausteet vievät mukanaan Pohjois-Afrikkaan.

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Täyteläinen purjo-perunasosekeitto & siemennäkkäreitä

Ruokaisa perunoista tehty sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta, lisäkkeeksi paistetaan kikherneitä.

Tofu-fritterit & curryllä maustettua riisiä

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa kylmäsavustetusta tofusta.

Saag paneer pasta tofulla

Saag paneer on Intialainen ruoka, jossa yhdistyvät pinaatti, tofu ja mausteet. Tällä kertaa se tarjotaan pastan kanssa.

Nyhtökaura-bolognese & spagettia

Klassikon vegeversio ei jää kakkoseksi alkuperäiselle.