Reseptit viikolla 43

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Mehevä tuorejuustolla kuorrutettu kirjolohi saa seurakseen herkullista porkkana-perunamuusia.

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Värikäs katkarapukeitto

4 aterian boksissa - Katkaravuista, perunoista ja kookosmaidosta syntyy mausteinen keitto syysiltaan.

Uunijuures-kvinoasalaatti & feta-jogurttikastiketta

Paahdetut juurekset maistuvat maukkailta ja feta-jogurttikastike kruunaa annoksen.

Marokkolainen jauheliha-couscous

Jauheliha ja couscous sopivat hyvin yhteen, tällä kertaa mausteet vievät mukanaan Pohjois-Afrikkaan.

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Täyteläinen purjo-perunasosekeitto & siemennäkkäreitä

Ruokaisa perunoista tehty sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta, lisäkkeeksi paistetaan kikherneitä.

Tofu-fritterit & curryllä maustettua riisiä

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa kylmäsavustetusta tofusta.

Pekoni-tomaattipasta

Pekoni-tomaattipasta on saanut vaikutteita italialaisesta amatriciana-pastasta.

Saag paneer pasta tofulla

Saag paneer on Intialainen ruoka, jossa yhdistyvät pinaatti, tofu ja mausteet. Tällä kertaa se tarjotaan pastan kanssa.

Nyhtökaura-bolognese & spagettia

Klassikon vegeversio ei jää kakkoseksi alkuperäiselle.