Reseptit viikolla 03

Mausteinen bataattikeitto ja paistettuja parsakaaleja

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkiväärillä ja curryllä maustettu keitto tarjoillaan paistettujen parsakaalien kanssa.

Kermainen pekonipasta herkkusienillä

Astetta parempi arki-illan pasta syntyy pekonista ja herkkusienistä.

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Mehevä tuorejuustolla kuorrutettu kirjolohi saa seurakseen herkullista porkkana-perunamuusia.

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Pähkinäistä satay-kanaa & jasminriisiä

4 aterian boksissa - Pähkinäiset broilerinfileet tarjotaan riisin ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Helppo tomaattipasta mifusuikaleilla

Tässäpä maukas pasta mifu suikaleista.

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Uunissa paistuva munakas on helppo valmistaa ja vuohenjuusto sopii mukaan täydellisesti.

Yrteillä maustettu tomaattinen lohipata & keitettyä kvinoaa

Kalasta on moneksi, tässäpä maukas tomaattinen pataruoka.

Maukas tomaatti-kaprispasta

Kaprikset tuovat mukavaa piristystä tomaattipastaan.

Tofu-fritterit & curryllä maustettua riisiä

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa kylmäsavustetusta tofusta.