Reseptit viikolla 14

Mausteinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)

Kikherneistä ja lehtikaalista syntyy mausteinen muhennos, joka nautitaan riisin kanssa.

Helppo yhden pellin lihamureke & uunikasvikset (G,L)

Valmis lihamureke nopeuttaa ruoanlaittoa. Tämä ruoka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä. Super helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Kermainen Pasta Alfredo kanalla

Pasta Alfredo on italialaisen kokin mukaan nimetty klassinen arkiruoka. Kerma tuo pastaa täyteläisyyttä.

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Kermainen kasvissosekeitto, raejuustoa ja ruisnappeja

Kasvissosekeitto on maistuvaa kasvisruokaa. Kasvikset keitetään ja soseutetaan ja lisäkkeeksi raejuustoa sekä ruisnappeja.

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia kermaviilikastikkeella

Perunat, kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria, jolloin aikaa ei mene niin kauaa.

Kermainen kylmäsavulohi-pinaattipasta

Tässä kermainen savulohipasta, jota ei voi vastustaa.

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Tomaattinen gratinoitu pastavuoka kaurajauhiksella

Uunissa gratinoidut pastaruoat maistuvat varmasti kaikille.