Reseptit viikolla 40

Uunissa haudutettu tomaattinen kesäkurpitsalasagne (V)

Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt - lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.

Perinteinen nakkikastike pastalla & salaattia (L)

Herkullinen nakkikastike tarjoillaan tällä kertaa pastan kanssa. Se valmistuu nopeasti ja on maistuva arkiruoka. Lisäksi valmistetaan salaattia.

Uunissa paahdettua lohta Välimeren tapaan & couscousia (M)

Tässä reseptissä lohi kuorrutetaan aurinkokuivattujen tomaattien ja kapristen kanssa. Lisäksi keitetään couscousia.

Täyteläinen palsternakkakeitto & Ruokaboksin ruisleipää (L)

Palsternakasta syntyy erittäin herkullinen keitto. Hapokas omena tuo kivan twistin tähän keittoon. Keiton kanssa syödään Ruokaboksin omaa ruisleipää.

Bataattikeitto, raejuustoa & tuoretta ruisleipää (L)

Makea bataatti soveltuu moneen ruokaan, kasvissosekeitossa se pääsee oikeuksiinsa täyteläisen kookosmaidon kanssa. Keiton kanssa syödään raejuustoa ja Ruokaboksin ruisleipää.

Kanaa mausteisessa kookoskastikkeessa & riisiä (G,M)

Broileri hautuu ihanaksi mausteisessa kookoskastikkeessa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja marinoidaan punasipulia.

Ruokaboksin juustoburgerit & paahdettuja veneperunoita (L, sis. kananmunaa)

Hampurilaiset kruunaavat arkiviikon. Hampurilaisten seuraksi valmistetaan maukkaita uunissa paahdettuja perunoita. Tämä klassikko toimii aina!

Pinaattiletut tuoreesta pinaatista, puolukkahilloa & perunamuusia (L)

Itse tehdyt pinaattiletut tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi perunamuusia ja mitäpä muuta kuin puolukkahilloa, nam!

Mausteinen chili sin carne & jasmiiniriisiä (V,G)

Mausteinen chili sin carne on ihana vegeversio kaikille tutusta ruoasta. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa!

Ruokaboksin mausteiset jauheliha hot dogit & paahdettuja lohkoperunoita (L)

4 aterian boksissa - Hodarit täytetään tällä kertaa mausteisella jauhelihalla ja syödään paahdettujen perunoiden kanssa.

Paistetut nuudelit broilerilla & raikasta porkkana-kurkkusalaattia (M)

Tässä yksi Ruokaboksin suosituimmista resepteistä, tällä kertaa se valmistetaan pehmeästä broilerin jauhelihasta.