Reseptit viikolla 40

Perinteinen nakkikastike pastalla & salaattia (L)

Herkullinen nakkikastike tarjoillaan tällä kertaa pastan kanssa. Se valmistuu nopeasti ja on maistuva arkiruoka. Lisäksi valmistetaan salaattia.

Uunissa paahdettua lohta Välimeren tapaan & couscousia (M)

Tässä reseptissä lohi kuorrutetaan aurinkokuivattujen tomaattien ja kapristen kanssa. Lisäksi keitetään couscousia.

Täyteläinen palsternakkakeitto & Ruokaboksin ruisleipää (L)

Palsternakasta syntyy erittäin herkullinen keitto. Hapokas omena tuo kivan twistin tähän keittoon. Keiton kanssa syödään Ruokaboksin omaa ruisleipää.

Uunissa haudutettu tomaattinen kesäkurpitsalasagne (V)

Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt - lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.

Bataattikeitto, raejuustoa & tuoretta ruisleipää (L)

Makea bataatti soveltuu moneen ruokaan, kasvissosekeitossa se pääsee oikeuksiinsa täyteläisen kookosmaidon kanssa. Keiton kanssa syödään raejuustoa ja Ruokaboksin ruisleipää.

Kanaa mausteisessa kookoskastikkeessa & riisiä (G,M)

Broileri hautuu ihanaksi mausteisessa kookoskastikkeessa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja marinoidaan punasipulia.

Ruokaboksin juustoburgerit & paahdettuja veneperunoita (L, sis. kananmunaa)

Hampurilaiset kruunaavat arkiviikon. Hampurilaisten seuraksi valmistetaan maukkaita uunissa paahdettuja perunoita. Tämä klassikko toimii aina!

Pinaattiletut tuoreesta pinaatista, puolukkahilloa & perunamuusia (L)

Itse tehdyt pinaattiletut tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi perunamuusia ja mitäpä muuta kuin puolukkahilloa, nam!

Mausteinen chili sin carne & jasmiiniriisiä (V,G)

Mausteinen chili sin carne on ihana vegeversio kaikille tutusta ruoasta. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa!

Ruokaboksin mausteiset jauheliha hot dogit & paahdettuja lohkoperunoita (L)

4 aterian boksissa - Hodarit täytetään tällä kertaa mausteisella jauhelihalla ja syödään paahdettujen perunoiden kanssa.

Paistetut nuudelit broilerilla & raikasta porkkana-kurkkusalaattia (M)

Tässä yksi Ruokaboksin suosituimmista resepteistä, tällä kertaa se valmistetaan pehmeästä broilerin jauhelihasta.