Reseptit viikolla 04

Mausteinen jauhelihakastike & pastaa (M)

Jauhelihakastike on kotiruokien kestosuosikki. Tässä reseptissä se maustetaan rohkeasti ja tarjotaan pastan kanssa.

Itämaista kookosbroileria & nuudeleita (M)

Lempeästi mausteinen broileri viimeistellään täyteläisellä kookosmaidolla ja tarjoillaan tällä kertaa nuudeleiden kanssa.

One pot pelti kauraboltseista, paahdetuista perunoista & matbuhaa eli tomaattikastiketta (L)

One pot pellit ovat arjen helpottajia parhaimmillaan. Tällä kertaa boltsien ja perunoiden lisäksi valmistetaan mausteista matbuhaa eli tomaattikastiketta ja jogurttikastiketta.

Maukkaat karitsakoftat, taboullehia & tsatsikia (G,L)

4 aterian boksissa - Tällä viikolla herkutellaan karitsan jauhelihasta tehdyillä koftapyöryköillä. Lisäkkeeksi valmistetaan maukasta taboullehia ja raikasta tsatsikia.

Maukas pasta avokadolla & halloumijuustolla (L)

Tähän pastaan avokadot tuovat ruokaisuutta ja kokonaisuutta täydentää rapea halloumijuusto.

Mausteinen tofuwokki nuudeleilla (V)

Tällä kertaa mausteinen wokki valmistetaan tofusta, lehtikaalista ja nuudeleista. Nam, mitä arjen pikaruokaa parhaimmillaan.

Kreikkalainen mehevä linssimoussaka (V)

Nyt päästään nauttimaan Välimeren alueen klassikkoruoasta. Linsseistä ruokaisuutensa saava moussaka on maistuva ja täyttävä vegaaninen ruoka.

Tomaattinen jauhelihakeitto muksujen makuun (M,G)

Perinteinen jauhelihakeitto pienellä twistillä, tällä kertaa juurekset raastetaan keiton sekaan. Tomaattipyree sopii loistavasti jauhelihakeiton maustamiseen.

Miedosti mausteinen kanawokki, riisiä & raikasta appelsiinisalaattia (G,M,sis.pähkinää)

Tässä nopea ja herkullinen wokkiruoka broilerista ja kasviksista. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja valmistetaan raikasta appelsiinisalaattia sesongissa olevista mehukkaista appelsiineista.

Kermainen pasta kotimaisesta luonnonkalasta & tuoreesta pinaatista (L)

Tämä on yksi Perheboksin tykätyimmistä resepteistä. Ulkomainen tonnikala korvataan kotimaisella luonnonkalalla ja se toimii pastassa loistavasti. Kirsikkatomaatit tuovat pastaan raikkautta.

Pulled pork hot dogit & lohkoperunoita (L)

4 aterian boksissa - Ruokaboksin grillin uutuustuote pulled pork hodarit ovat täällä! Mehukas pulled pork saa kaverikseen rapean kaali-paprikasalaatin ja raikkaan jogurttikastikkeen. Kylkeen valmistetaan vielä mausteisia lohkoperunoita. Ai että, kyllä kelpaa taas!